Ad

Isnin, 25 Jun 2012

Nak Kupon McD??

Buat korang yang terlepas kupon diskaun Mcd yang berakhir pada 24/6 yang lalu, ini ada berita baik untuk korang.

Mcd telah meng"extend" offer untuk sebiji burger Sausage McMuffin selama satu minggu lagi, jadi barang siapa yang berhajat untuk mendapatkannya bolehlah print kupon diskaun di sini ye..  http://www.mymcd.com.my/coupon/?page=Jun12/SME1.png

Diulang sekali lagi.. Kupon Diskaun ye bukan Free tau.. Hehe.. Harganya tinggal RM2.50 je, kira berbaloi lah kan, jadi apa lagi jom ramai-ramai ke Mcd.

P/s: err.. ada ke yang nak belanja Wie??

Published with Blogger-droid v2.0.6

2 ulasan:

Jiji-Fify berkata...

Dan download dan dah pakai dah ponggggg. Hihi besh!

maszull berkata...

assalamualaikum wie....bestnya nak juga la...:)