Ad

Ahad, 23 September 2012

Big Sale Air Asia Datang Lagi!!!


Yeahhh!!!.. AirAsia buat sale lagi.. free seat untuk semua penerbangan domestik dan antarabangsa.. so apa lagi kengkawan semua.. jangan lepaskan peluang ni untuk merancang percutian korang untuk tahun depan.. yaa.. tahun depan ye bukan tahun ni.. biasalah kalau nak tiket murah memang kena book awal-awal.

Wie pun tak melepaskan peluang ni untuk book tiket untuk rancangan percutian Wie pada tahun depan.. memang berbaloi.. free seat tu.. cuma bayar cukai jer..


Cuba korang tengok graf ni.. masih ada banyak lagi offer untuk korang rebut.. nasihat Wie.. kalau dah dapat flight yang korang cari tu jangan fikir lama-lama terus confirmkan booking.. kalau tak menyesal nanti sebab ramai lagi yang menunggu peluang ni.. guna je maybank2u untuk buat pembayaran.. cepat dan selamat.. kalau nak guna kad kredit pun boleh juga tapi ada processing fees.

Jadi apa tunggu lagi.. offer berakhir tengah malam ni.. jadi jom book sekarang supaya tak menyesal di kemudian nanti.. selamat mem"book" ye.. 


4 ulasan:

maszull berkata...

assalamualaikum wie...boleh la bercuti lepas ni kan..;)

.*.WiE.*. berkata...

@maszull Wa'alaikumusalam Mama,betul tu Mama.. lepas ni time tu holiday :)

Ain Dzaya berkata...

wah..murahnya tiket ke aceh...boleh pasang plan pegi nie..thanks sharing taw!!


Saya Nak Ramai Kawans Blog ♥

Cik Awin berkata...

cik awin dh book tiket murah ni utk p langkawi...setahun dari skrg ;)

http://sepisorangperindu.blogspot.com/2012/09/setahun-lagi.html