Ad

Sabtu, 12 Januari 2013

AirAsia Free Seats Lagi!!!!




Haaa.. Siapa-siapa yang terlepas mem" booking" hari tu.. Jangan keciwa ye.. ni ada lagi promo Airasia Free Seats akan datang..

Start 12.01am 15.01.2013 hingga 20.01.2013 ni korang semua bolehlah try usha-usha untuk "book" free seats ni..



Destinasi? Nanti baru tau.. Tapi rasanya untuk semua destinasi.. Semua destinasi ada..
pilih saja mana yang korang berkenan. Macam promo tahun lepas yang Wie berjaya rebut.. Hehehe..

So apa lagi.. Bolehlah start planning-planning untuk percutian korang akan datang ye. Jangan lupa periksa kalendar ye.

Sebelum "booking" korang bolehlah register Big Card dekat SINI untuk mendapatkan point setiap kali korang beli tiket Airasia.

Selamat mem"booking" semua..


Published with Blogger-droid v2.0.10

4 ulasan:

SyAmSuL AnUaR berkata...

De cube ari tu nk tmph online, xsmpi setengah jam dah hbs tiket air Asia..kecewa rasanya..

.*.WiE.*. berkata...

@SyAmSuL AnUaR tak pe, jangan putus asa.. kali ni boleh try lagi..

Mas Zull berkata...

assalamualaikum wie...betul tu susah betul nak booking...:)

.*.WiE.*. berkata...

@Mas Zull waalaikumussalam.. mama.memang susah nak book mama, kali ni macam tak banyak offer lah mama.