Ad

Khamis, 16 Mei 2013

Pengalaman Membeli Belah Di Dealmates

Ini merupakan pengalaman pertama Wie membeli belah  secara online dengan Dealmates.Com.. Alhamdulillah urusan pembelian berjalan dengan lancar.

Al kisahnya.. Wie beli usb in-car charger untuk Galaxy Note Wie supaya senang bila bateri Note habis sewaktu dalam perjalanan.

Sebelum ni Wie dah ada in-car charger ni tapi tetiba pula rosak sewaktu Wie dalam short trip ke Cherating tempohari.. Oppsss.. cerita Cherating lum post lagi.. Sabaq no.. next entry Wie cerita..

Nak jadikan cerita terpandanglah tawaran dari Dealmates ni dalam newsletter dalam in box Wie.. apa lagi.. memandangkan harganya yg berpatutan.. Wie pun teruslah buat order dan bayaran pada malam hari selasa lepas.. dan hari ni dah pun selamat sampai ke tangan Wie. Tu yg Wie suka.. servis yg cepat dan pantas.. tak lah kita tertunggu-tunggu kan..

Jadi kepada kengkawan semua bolehlah try beli disini.. cuma pesan Wie.. baca betul-betul terma barang dan penghantaran sebab ada masa penghantaran yg berbeza untuk setiap barang.. Nanti kalau barang lambat sampai jangan pulak salahkan Wie ye..

Published with Blogger-droid v2.0.10

2 ulasan:

NORSHAHFEZA HAMSAN berkata...

kalau dh de pengalaman beli kt sini, pastu urusan lancar memg tak serik nk beli kat sini lg kn

.*.WiE.*. berkata...

@NORSHAHFEZA HAMSAN betul tu.. kalau servis bagus tentu pelanggan akan datang lagi.