Ad

Ahad, 4 Mei 2014

Cheezy Cheese Sedap..

Assalamualaikum dan selamat berhari minggu kepada yang bercuti hari ini.. kepada yang bekerja.. selamat bekerjalah ye..

Di hari ahad ni.. seperti biasa Wie tinggal berdua je suami isteri di rumah.. al maklumlah di Johor ni hari ahad sekolah jadi anak2 semua dah ke sekolah.

Pagi ni wife buat jemput2 kentang untuk sarapan pagi.. dan tugas Wie.. makan.. ehh.. tugas Wie bancuh Cheezy Cheese yang marvelous tu untuk dimakan bersama jemput2..

Senang saja nak bancuh Cheezy Cheese ni.. cuma masukkan air panas secukup rasa.. eh.. secukup cair atau pekat mengikut kesukaan kita.. nak cair bubuh air lebih sikit.. nak pekat bubuh air kurang sikit.. amacam.. simple kan..

Dah siap apa lagi.. jomlah kita makan.. hehe..

Ok.. sebenarnya Wie ada menjual Cheesy Cheese ni.. jadi kepada sesiapa yang berminat bolehlah like dan PM di fb/wiellashoppe atau boleh order terus di http://wiellashoppe.com/?p=i_mukmin_chezzy

P/S: Penghantaran ke seluruh Malaysia termasuk sabah dan sarawak ye.