Ad

Ahad, 28 Oktober 2012

Air Asia Free Seat Datang Lagi!!!



Yeah!!!! free seat datang lagi!!.. jadi kepada korang yang belum dapat rebut lagi offer ni.. sila bersiap sedia depan pc / laptop / tablet korang menjelang tengah malam ni.. 

Selamat mem"booking"..

Jumaat, 26 Oktober 2012

Ibadah Korban

mooo.. aku mati dalam imannnn..
kerja2 melapah sedang dijalankan..
dah hampir selesai.. gotong royong cepat siap..
Sempena Hari Raya Aidiladha ni tentu korang semua pun sibuk juga kan.. tak kira lah.. sibuk bergotong royong melapah lembu atau sibuk melihat orang sembelih lembu.. jangan sibuk buat benda yang tak berfaedah sudah..

Hari ni Wie pun terlibat sama dalam program korban di kampung Wie.. Alhamdulillah.. program telah berjaya dilaksanakan dengan jayanya.. berkat gotong royong dan muafakat sesama penduduk.

Dua ekor lembu telah berjaya dikorbankan dan semoga mereka yang melakukan ibadah korban ini akan mendapat keberkatan di dunia dan akhirat. Amin.

Wallahua'alam bissaw'wab..
Published with Blogger-droid v2.0.9

Rabu, 17 Oktober 2012

Wordless Wednesday

Dah tua dah Chubby.. masih nak nenen lagi..

Published with Blogger-droid v2.0.9

Sabtu, 13 Oktober 2012

Jadual Cuti Persekolahan Malaysia 2013


Hari ni Wie nak share jadual cuti persekolahan Malaysia untuk tahun 2013 
bagi memudahkan kalian untuk merancang percutian dan sebagainya.

Kalau tak jelas.. klik gambar untuk tumbesaran..

P/S : lepas ni boleh tunggu AA buat promosi pula.. hehe..



Khamis, 11 Oktober 2012

Facebook Dah Tukar Eh??..


Haa.. terkejut Wie bila nak login fb dari pc tadi.. 
tetiba muncul gambar mamat dan minah nih.. 

login fb dah tukar eh??.. 
agaknya lah kot.. bila check addressnya.. betul.. 
so betullah tu fb dah transform.. 
bukan apa takut jugak ada yang nak hack fb kita kan.. 

p/s : login fb korang pun camni jugak ke??


Rabu, 10 Oktober 2012

Wordless Wednesday


Subahanallah.. indah sungguh ciptaan Allah.. Sungai bawah tanah di Rio-Secreto, Mexico.  

Jumaat, 5 Oktober 2012

Pejabat Pos Ada Jual Top Up Ke?



Hari ni baru Wie tahu rupa-rupanya dekat pejabat pos pun ada jual top up handphone.. tadi Wie pergilah ke pejabat pos sebab ada urusan lepas tu terpandang iklan "Beli Top Up Disini".. kebetulan pula airtime smartphone Wie dah expired jadi terus ajelah Wie beli dekat situ.. elok juga.. memudahkan urusan kita.. tak perlu pergi tempat lain nak beli top up selain menjimatkan masa dan tenaga.. Syabas Pos Malaysia.

Published with Blogger-droid v2.0.9

Rabu, 3 Oktober 2012