Ad

Selasa, 11 November 2014

Pengalaman Membeli Belah di Lazada

Alkisahnya hari tu Wie shopping online di Lazada, mula-mula tu risau jugak sebab selalu dengar pasal servis dia tak baguslah.. Barang hantar lambatlah dan macam-macam cerita lagi.

Maka bermulalah misi pencarian Wie di website Lazada.. Setelah dibandingkan dengan website-website shopping online yang lain maka Wie ambil keputusan untuk order di Lazada.. Sebab apa?.. Sebab Wie rasa lebih murah dan berbaloi dan yang lebih penting free shipping!!!.. Jadi takde extra kos.

Wie confirm order dan buat payment pada hari khamis malam, esoknya jumaat dapat email memaklumkan barang order Wie sudah pun dikourier dan tengahari sabtu barang pun sampai.. Cepat, pantas dan effisen servis diorang.

P/s : harap-harap bukan kali ini je dapat servis cengini..