Ad

Rabu, 26 Jun 2013

Pengalaman Membeli Belah Di Superbuy.My



Salam Bloggerian semua,

Hari ni Wie nak bercerita tentang pengalaman Wie membeli belah secara online di Superbuy.My. Ini merupakan kali kedua Wie membuat pembelian disini dan Alhamdulillah.. Wie sangat berpuas hati.

Wie telah buat order dan bayaran pada hari selasa yang lalu dan semalam petang mereka dah email Wie memaklumkan barang yang Wie order telah pun di kourierkan.. mereka juga berikan 'tracking number' untuk memudahkan kita memantau pergerakkan barangan tersebut.. dan Alhamdulillah pagi tadi barang pesanan Wie telah pun selamat diterima. Sangat berpuashati dengan servis mereka dan penghantaran juga cepat.

P/S : sebelum membuat order pastikan stok barangan yang kita nak tu available atau tak dan yang penting pastikan ada 'Free Shipping' supaya korang tak kena caj tambahan untuk penghantaran.


2 ulasan:

Mas Zull berkata...

assalamualaikum wie...wah best juga ni...;)

.*.WiE.*. berkata...

@Mas Zull wa'alaikumussalam mama.. memang best dan sangat memudahkan kita.. kalau pandai cari lagi murah dari beli dekat kedai.