Ad

Rabu, 5 Jun 2013

Assign Jobs - Cara Buat Duit Secara Online

Salam Bloggerian,

Hari ini berblogwalking ke blog Dkna Abza , dia cerita pasal Assign Jobs.. jadi Wie trylah pergi website dia usha-usha dan ter'sign up' lah pulak.. hehe..

Ok.. mari Wie cerita apa itu Assign Jobs.. Assign Jobs ialah laman sesawang yang menyediakan peluang kepada korang semua untuk mendapatkan pendapatan sampingan dengan bekerja secara online dengan cara melakukan tugasan yang diberikan dengan kadar yang telah ditetapkan.




Caranya sungguh mudah, korang sign up je di Assign Jobs dan secara automatik akan dikreditkan dengan $2. Mudahkan!!! Lepas tu korang bolehlah mula meng'apply' untuk job-job yang tersedia.

Bila pendapatan korang dah mencecah $30 maka bolehlah di 'cash-out' kan. Bayaran pula dalam USD.. jadi korang kalilah dapat berapa.. banyak jugak tu.. Rezeki jangan ditolak..

Pepatah orang putih mengatakan ' No Pain No Gain '.. jadi apa tunggu lagi..

 Jom Daftar Di Assign Jobs.Com 

p/s : Wie dah mendaftar.. korang bila lagi..




Tiada ulasan: