Ad

Ahad, 14 Ogos 2011

BEN ASHAARI TANYA BLOG SAYA BEST TAK?


Jom.. jom.. jom.. kita join segmen!!!
Hari ni Bro Ben buat segmen lagi.. Segmen BEN ASHAARI TANYA BLOG SAYA BEST TAK?
So.. sape-sape yang berminat nak join.. cepat-cepat klik di SINI  ya..
Tutup kul 6 petang 14 Ogos 2011.. jadi klik cepat yer..

19 ulasan:

Nurhasliza Jeffry berkata...

Hellopp! Datang ngintai-ngintai belog beshh ni. :D

http://belognurhasliza.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Kancil 8349 berkata...

Wah...memang best blog kamu...Kancil datang terjah je...hehehe

cx's berkata...

cx drp segment yg same terjah blog best ni ;) Ben Ashaari tanya blog saya best tak?

osHin berkata...

singgah ke blog best :)

Asyikin berkata...

singgah dan follow awak ^_^

http://rushnurul.blogspot.com/2011/08/blog-saya-best-tak.html

☀ Izzaty Hedry☀ berkata...

singgah dri segmen abg ben ..=)

http://cekedismanis.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Miss Nadya berkata...

nad tak join tapi datang nak tengok blog ini..salam perkenalan dan selamat berpuasa..^^

new entry :: Day 07 - A picture that makes you laugh

ninie_azriena berkata...

datang singgah dari segmen abg ben..
salam persahabatan dan selamat berpuasa dari ninie untuk empunya blog..

blog best..eppy blogging ya (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Cik Purple Pinkypuff berkata...

singgah dr segmen BA jgk.. jom singgah blog saya..BLOG SAYA BEST TAK?

Mr.Baiz berkata...

hye..selamat berkenalan..
blog awak best..nice..

http://mrbaiz.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

terjah dari segmen Ben

TeAqArH berkata...

salam..singgah dr segmen BA.....cari info n cari kenalan..^_^

http://naklempang.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Asyikin berkata...

salam singgah dan follow awak ^_^

http://rushnurul.blogspot.com/2011/08/blog-saya-best-tak.html

Ain Atika Zailani berkata...

hehe ben ni dari dulu sekarang dengan kontestnya...bagusnya die..kental dan constant dengan pendirian. nampak kekuatan abg ben=)

Elih Japahar berkata...

Rajin juga join kontest dulu tp skrg dah tak cukup masa berdampingan dgn laptop sgt..anyway, blog ni mmg menarik..simple, warna yg sesuai, semuanya ok :)

IMANSHAH berkata...

singgah balas

.*.WiE.*. berkata...

Terima kasih semua sebab sudi singgah blog yang tak semenggah nie.. tocei2..

Nur Eyda berkata...

Jalan-jalan dari segmen Abg Ben tanya blog saya best tak...
Nice too know u!...salam perkenalan...salam ramadhan...heee

jemput datang sini..

http://simatapanda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Run Away berkata...

Salam kenal...Dari Segmen..BA..;d...salam ramadhan/aidilfitri...;d

Lulu Caldina berkata...

Hai awak!!

Owh, akhirnya lulu berjaya sampai ke sini terjah semua blog yang join segmen encik ben ni.. Blog yang best.. :)

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html