Ad

Rabu, 24 Ogos 2011

Tanpa Seurat Benang!!!

Ya Allah.. kenapa lah bulan-bulan puasa model-model ni nak buat hal!!.. naked.. tanpa seurat benang!!!.. ishhh.. aku pun tak tau nak cakap apa dah.. apa nak jadi lah dengan dunia hari ni.. malas lah aku nak story mory.. korang tengoklah sendiri dengan mata kepala korang.. 


.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Haaa.. ni lah dia model yg aku maksudkan.. encem kan??..

Oh tidakkkk!!!.. Larikkkkkk!!!!!

Amacam.. encem tak???

Cun siottttt!!! mengiurkan!!! muahahaha...
Hehe.. jangan marah aaaa... nanti batal puasa.. gila apa ingat aku nak buat post yang bukan-bukan bulan-bulan puasa ni.. nanti habis markah korang semua..

Ni aku dapat kat email aku pagi tadi.. member yang dok hantar bagi aku.. jadi aku share lah dengan korang.. buat hilang ngantuk..

4 ulasan:

Fad berkata...

alamak!tergoda den.hahaha

petuapakar berkata...

kesian ayam tu...dah togel. hik3

Elih Japahar berkata...

Kejamnya yg togelkan ayam tu...eh! ni ori kah kena cabut ni?

.*.WiE.*. berkata...

@Elih Japahar rasanya kena cabut kot atau pun kena penyakit bulu gugur.. hik3..