Ad

Selasa, 16 Ogos 2011

JPJ Cuti Raya?? : Tak Akan Adakan Sekatan Jalan

Howyeaaaa!!!! Boleh speeding balik cuti raya ni sebab pak JPJ tak buat sekatan jalan.. nape pulak?? Semua penguatkuasa cuti raya ker??.. rupanya tipah tertipu bang.. sebenarnya diorang tak buat road block jer.. tapi diorang tetap kerja.. jadi photographer pulak.. ambik gambar sape-sape yang drive over the limit.. ala-ala fast and furious kot..


Smileeeee!!!! jaga-jaga ada yang kenaaaaaaaa...




So berhati-hatilah kengkawan.. jangan disangka air yang tenang takde ikan piranha.. bawa mengikut hadlaju ye.. 90KM/J kalau kat highway 110KM/J jer.. jangan tekan lebih-lebih.. biar lambat asalkan selamat.. kalau biar cepat asalkan sampai tiang dua.. lu pikirlah sendiri ya..


Kalau nak tau selanjutnya korang boleh tengok di SINI

P/S: Nasib baik kampung aku dan wife 15 minit dah boleh sampai.. bawa 50KM/J pun takde hal.. hehe..

3 ulasan:

♥ cik_farah ♥ berkata...

hahha... ok la tu..
kalau bt roblok,jem terok lg.. huhuh

Atiqah Wadiah berkata...

ok..kena drive secara ayu lar cmnih..hehe :)

QiuT Mummy berkata...

btl 2..ok lh 2....drpda kena roadblock...lg menympah....mcm2 kena....tintet pn kena cek..alahai ssh.... done follow....tq beb cz follow me