Ad

Selasa, 9 Ogos 2011

JOM HEBOH BLOG BARU !!

Salam ramadhan rakan-rakan sekelian.. di bulan-bulan puasa ni idea aku tepu sikit lah nak wat entry.. so join segmen jer lah manjang.. harap kengkawan sudi lah jenguk-jenguk blog yang tak seberapa ni..


Sape-sape nak join sama leh lah klik sini Segmen Bangku Kosong : Jom Heboh Blog Baru

Selamat Berpuasa..


11 ulasan:

Jiji-Fify berkata...

All the best dan selamat berpuasa! i folo u back k. Salam kenal.. :)

Jemput-jemput: Saat Aku Kau Pilih

HasrulHassan [HH] berkata...

Terima kasih kerana sudi join. Followed

asyrafNAKjadiLEBIHbaik berkata...

nak follow lah blog ni..hehehe

happy fasting n blogging

Acapsuur: snap3 & kongsi (>,<)

Syafiqah Takiyudin berkata...

Follow here! :)

Lulu Caldina berkata...

hai awak!!!
Rajinnya dia join segmen :)

.*.WiE.*. berkata...

Jiji-Fify , HH, Asyraf & Syafiqah : Thanks sudi follow.

Lulu : takde lah.. bila berkesempatan jer.. kalau dah sibuk nak on pc pun tak sempat.. hehe..

NoKaKaSHiCHi HowyeaH!! berkata...

datang terjah sini dari segmen BK!

! ❤ PINKaholicx ❤ ! berkata...

datang dari segmen yang same,,jemputlah ke belog saye pulak,,

Marina berkata...

Marina datang membacer di sini...Selamat berpuasa

http://marinafazli.blogspot.com/2011/08/jom-heboh-blog-baru.html

shaliza khairi berkata...

salam.

singgah dari segmen HH.

sudi2 kan lah singgah belog shaye.
http://umairamaisara.blogspot.com

salam ramadhan =)

Mr.Baiz berkata...

hye..saya datang terjah dari blog HH...selamat berkenalan...