Ad

Selasa, 29 November 2011

Cuti-Cuti Malaysia : Melaka Part 1

Salam Semua..


Cuti sekolah dah pun bermula.. apa lagi.. time untuk bawa wife dan anak-anak untuk cuti-cuti Malaysia.. destinasi kali ini Melaka Bandaraya Bersejarah.. ini bukan pertama kali Wie ke sini..  Dah beberapa kali jugalah Wie bercuti disini..


Destinasi pertama untuk hari pertama ialah menaiki river cruise..


puteri-puteri kesayangan ..

tiket naik river cruise..

river cruise..

tengah tunggu cruise sempat lagi nak posing..

jeti river cruise ni letaknya kat belakang muzium kapal..

Kincir air..

kedai-kedai di tebing sungai melaka..

pemandangan malam memang cantik..

melalui jambatan..

tu bukan eye on malaysia ya..

lampu2 bergemerlapan..
Seriously.. kalau korang nak river cruise ni Wie syorkan pergi waktu malam sebab pemandangan di sekitar sungai Melaka waktu malam memang cantik sangat.. penuh dengan lampu-lampu yang bergemerlapan..


to be continued to Part 2..







4 ulasan:

ezzu berkata...

waa...bestnye dpt p bercuti...hehehe..

yura berkata...

bestnye heheh dah follow awk

sue perbs.. berkata...

canteknye.. sy pon ade g tpi siang

http://sueperbs.blogspot.com/2011/11/melaka-river-cruise-gambar.html

Dunia Kami berkata...

Cuba bawak anak-anak naik Menara Tamingsari, mesti diorang suka.. :D