Ad

Rabu, 7 Disember 2011

Cuti-Cuti Malaysia : Melaka Part 3

Salam Semua..


Sambungan dari entry lepas.. hari ke-2 ni kami seharian all out main air dekat A'Famosa Waterpark.. ni kira dah kali ke-3 kita orang main air kat sini.. bagi yang suka main air macam Wie ni.. tempat ni memang best.. 


Kami masuk main air dari pagi sampai petang.. yelah dah bayar mahal-mahal takkan nak masuk sekejap jer.. membazir duit jer kan.. baik mandi kat rumah jer kalau nak main air kejap.. hehe..


Actually masuk sini takde lah mahal sangat pun.. Sorang kena RM40 termasuk set lunch dan yang bestnya kat sini.. security diorang tak straight sangat.. korang boleh bawa makanan dari luar.. dia tak check pun.. kalau tempat lain siap check beg kita tak bagi bawa masuk makanan dari luar.. 


mak aii.. banyak nya gelang.. camnilah kaedahnya kalau gi waterpark..

ni dekat wave pool.. best!!!.. bila siren bunyi nanti ada ombak.. macam dekat laut..

layan anak-anak main dekat wave pool..

pelampung kena sewa tau..

main ni memang best!!!! rugi kalau tak try!!! dah naik sekali mesti nak lagi tau..

ni untuk kanak-kanak.. hehe.. tapi bapak budak pun main gak..

ni dekat lazy river.. memang santai kat sini..

ada berani??!!!!.. ni dah kali ke berapa tah bergambar dengan  sawa albino ni..

  
So.. kalau ada kesempatan korang pun boleh lah cuba datang main air kat sini ya.. sebenarnya ada banyak lagi tarikan dekat sini seperti Safari, Dinosur Park dan Carnival tapi kali ini  aku cuma main air jer..


to be continued to last part..

Tiada ulasan: