Ad

Selasa, 6 Disember 2011

Cuti-Cuti Malaysia : Melaka Part 2

Salam Semua..

Dah beberapa hari nak buat post ni tapi memandangkan ke"busy"an dengan kerja..dan baru balik dari bercuti sambil menghantar pengantin sepupu ke Terengganu.. (next post ye..)  rasanya cerita pun dah basi.. 

Sambung dari part 1 hari tu.. so lepas dari river cruise tu kami kemudian Menara Taming Sari.. yeahhh!!!.. ni kira dah kali ke-2 naik menara ni.. best wooo!!!.. mesti cuba kalau datang sini.. sorilah kalau gambar tak lawa sebab Wie guna camera biasa jer.. 


pemandangan menara taming sari waktu malam..

sebelum naik kita posing dulu... hehe..

pemandangan bandar melaka waktu malam.. cantik woo.. banyak lampu2..

tu dataran pahlawan mall..

kalau tengok betul2 nampak muzium samudera.. kapal besar tu..

ni.. kereta taming sari kot..



to be continued..

4 ulasan:

maszull berkata...

assalamualaikum wie...selamat bercuti yer...:)

choc_fuza berkata...

pergghhh..best nyee,..

kalau dpt pergi kan bestt...

ermm..fuza pon dah lame x pergi melaka..

.*.WiE.*. berkata...

@maszull Walaikumsalam Mama.. terima kasih..

.*.WiE.*. berkata...

@choc_fuza apalagi Fuza.. bolehlah pergi lagi.. skrg dah byk perubahan..