Ad

Rabu, 7 September 2011

Ermm.. Raya lum habis laa!!!

Assalamualaikum dan Salam Lebaran..


Diam tak diam hari ni dah 9 hari kita menyambut Syawal.. camne dengan raya korang semua?? dah habis beraya?? tentu best kan.. lagi-lagi yg masih dapat duit raya.. tentu seronok kumpul duit raya kan.. teringat waktu aku kecik-kecik dulu.. dapat 50sen pun dah cukup happy dah.. tapi kalau budak-budak zaman sekarang ni.. bagi 1 hengget pun dia akan pandang kita atas bawah.. siap bukak depan kita pastu cakap.. "singgit jer".. tapi aku dah siap-siap pesan kat anak-anak aku.. kalau orang bagi ambik kalau orang tak bagi jangan mintak pastu jangan buka depan-depan tuan rumah.. bukan apa.. kita pun faham.. kemampuan masing-masing tak sama..


Maaflah kerana dah lama tak update belog yang dah naik berhabuk ni.. sampai ada kawan-kawan yang post comment tanya.. hehe.. masih mood raya lah katakan.. kesempatan nak mengadap PC pun terbatas.. dah sibuk beraya ke rumah saudara mara.. malam pulak sibuk melayan anak-anak main mercun bunga api.. hehe..


Sempena raya ni jom kita layan VC Dato' Siti ni.. Nazam Lebaran...













2 ulasan:

Paris Hilton (M) berkata...

raya ada sebulan!!!

hafrawiey ozakawa berkata...

wahhh...selamat ary raye..btw follow back at http://hafrawiegeek.blogspot.com/