Ad

Selasa, 20 September 2011

Resipi Hari Ini : Bandung Cincai!!??

Assalamualaikum dan salam sejahtera semuaaaa!!!!


Perghhhh.. dah lama rasanya aku tak berkesempatan untuk post entry baru dekat blog cabuk aku ni.. al maklumlah "busy" dengan hari raya.. kerja.. dan yang utama.. famili. 


Ntah ada ke tak lagi yang dok follow blog aku ni yek?? Aku rasa nak tukar lah blog aku ni jadi blog masakkan.. amacam.. ok tak??


Ok.. hari ni Chef Wie.. (hehe.. chef tu!!..) akan memberikan anda semua satu resipi yang sangat simple tapi sedap sebagai penyedap tekak di kala kedahagaan yang amat sangat... Cer tengok gambo yang aku snap ni..


haha.. terliur tak tengok gambo nih..




.. dan inilah bahan-bahan nya..


cara buat air bandung cincau ni.. cincai jer.. hehe..




amacam??.. senang tak nak buat nya??.. senang kan nak cari bahan-bahan nya?? korang buat cincai-cincai jer dah jadi punya..


cuba korang tengok bahan yang ke empat.. kalau korang terror.. cari lah sampai tak jumpa.. 


p/s : ni mesti kes nak cepat ni sampai taip pun salah.. kehkehkeh..







1 ulasan:

Asyikin berkata...

demm, hausss!!!~