Ad

Khamis, 27 Oktober 2011

Nah Rasakan Flying Kick Aku!!!!

Foto : Reuters


Ahaks... ni nak main bola ke nak berkuntau.. dah macam orang berkungfu lah pulak.. hehe.. jangan salah sangka.. ni cuma camera trick jer ni.. kalau betul-betul dah masuk spital player lawan tu..


6 ulasan:

Faz Abas berkata...

dgn teknologi skrg, macam2 diorg boleh buat kat gambar, kagum dibuatnya :)

nak jemput singgah ke www.kisah-dan-kasih.blogspot.com :)

BlueiceButterfly berkata...

~hehe..cam betul je nampak..:)

era kecik berkata...

adoi!! sakitnye..

saffiya_aleesya @ echa berkata...

ni dah kira men kasar ni..dh bleh buat tajuk lagu ni.."kaki ku di pipi mu"

saffiya_aleesya @ echa berkata...

salam..echa buat kunjungan balas ni tau..tq sbb follow yer..echa dh follow balik!!

http://iniblogecha.blogspot.com

NuReLLe berkata...

muahaha..ni kes xdpt beza kan bola dgn kepala ke..:P