Ad

Rabu, 5 Oktober 2011

Nico Rosberg Sebenarnya Kerja Pam Minyak!!!!

Salam 1Blogger..


Haha.. mesti gempak korang baca title post aku ni.. kisahnya begini.. dalam berita tv3 semalam ada berita tentang si Nico Rosberg ni kerja pam minyak dekat stesen petronas.. 






Gila apa.. si Nico Rosberg ni nak kerja pam minyak.. dah tak cukup ker gaji dia sebagai pemandu formula 1 mercedes tu??


Hehe.. jangan "tipah tertipu bangggg..".. sebenarnya ni adalah satu program surprise oleh petronas untuk pengunjung bertuah dekat stesen minyak diaorang.. so siapa-siapa yang bertuah ni akan di dibantu mengepam minyak ke kereta mereka oleh si Nico ni..


Perghhhh. bertuah badan.. dapat jumpa pelumba formula 1.. pastu siap ditolong isikan minyak kat kereta diorang pulak tu.. jeles... jeles.. 


Bila la agaknya dia nak datang dekat stesen petronas dekat tempat aku ni????....


Kalau korang nak tengok sedutan berita tu bolehlah klik di sini.. SINI

Tiada ulasan: