Ad

Ahad, 23 Oktober 2011

Pilih Bulu!!!

Hari ni bawak la famili shopping kat C4 Batu Pahat, adalah kaunter promosi white coffee feveret aku.


Time kaum dia lalu bukan main lagi dia promote bagi try.. bila time aku lalu dia buat derkkk jer.. Sampai aku siap pura-pura tanya baru dia offer try..


Karang aku cakap racist marah pulak.. Tapi memang nampak sangat pilih bulu!!!..


Buat management C4, tolong lah bagi class sivik dekat staff korang tu.. Kata 1Malaysia..
Published with Blogger-droid v1.7.4

3 ulasan:

amirnawawi berkata...

Pilih bulu tu sentiasa ada. Memang bengang jugak la.. Tak promote kt kita tu ok lagi. tapi ada jugak promoter yg buat muka peli sket tu. Jeling2. Macam la kita ni tak mampu..

Cikli berkata...

bulu lain-lain

era kecik berkata...

ceh! pilih bulu ye??