Ad

Jumaat, 14 Oktober 2011

Pengorbanan Seorang Isteri


First time tengok pict ni nak tergelak pun ada (memang dah tergelak pun..) nak nangis pun ada.. wife siapa lah yang malang nih sampai kena serkup dengan tong air.. sian dia.. gulap gulita dunia.. agak-agaklah kalau ya pun nak bawa tong tu.. jangan lah didera wife sebegitu..

Moral of the story.. kepada para-para suami.. hargailah pengorbanan isteri-isteri kamu sekelian.. janganlah kamu menganiaya mereka kerana sesungguhnya merekalah merupakan tulang belakang kita para suami..

2 ulasan:

Cikli berkata...

itulah hakikatnya bro.
perempuan biasanya sanggup berkorban apa sahaja untuk suaminya.
kepada bukan suami pun ada sehingga anak kena dera pun tak apa seperti yg kita pernah baca dalam berita.

kunci locker berkata...

suami apa mcm ni...grrrr,..