Ad

Khamis, 28 Julai 2011

85,000 Tiket Habis Di Jual!!!!!

Bahang kehangatan perlawanan timbal balik pusingan kedua kelayakan Piala Dunia antara Malaysia dan Singapura di Stadium Nasional Bukit Jalil semakin terasa.. semalam saja 85,000 tiket perlawanan telah SOLD OUT!!!!


Ini membuktikan sokongan padu rakyat Malaysia terhadap pasukan bola sepak kebangsaan kita, Harimau Malaya tetap kukuh. Inilah semangat yang patut kita rakyat Malaysia tunjukkan.. MALAYSIA BOLEH!!!!


Perlawanan akan berlangsung pukul 8 malam ni.. so apa lagi.. kepada yg tak kesampaian nak beli tiket tu.. bersiap sedialah dengan penuh bersemangat di depan TV masing2.. jangan ambik TV orang eh.. nanti gaduh pulak.. kalau tak pun share ramai-ramai tengok kat big screen restoran mamak di seluruh negara.. (pergh.. promo ni.. takde teh tarik free ke mamak??.. hehe..)


Go Malaysia.. MALAYSIA BOLEH!!!!


Nota : korang agak berapa gol kita nak bagi Singapura nanti??.. saya agak lah kurang-kurang pun 3-1..



Tiada ulasan: