Ad

Isnin, 25 Julai 2011

WoW!!!! BA follow Blog WiE!!!!

Sedang asyik berblogwalking dan membalas kunjungan rakan2 blogger yang mengkomen kritik blog saya ni.. tiba2 ternampak ada satu follower tu macam kenal jer..


Jeng.. jeng.. jeng..




Cer follow.. cer follow.. tengok siapa yang datang follow blog saya.. dengan rasmi diumumkan blogger femes Bro Ben Ashaari sebagai follower saya yang ke 45.. ni bukan nak menunjuk2 ye.. cuma nak bagitau jer..


Tak sangka beb.. blogger femes pun sudi nak follow blog saya yang serba kekurangan nih.. (ceh.. ayat tak bley blah..)


Moga2 lebih ramai lagi blogger2 femes2 yang sudi mengfollow blog kami yang masih budak hingusan ni..


Nota : bila lah pulak Hanis Zalikha, Cik Epal, Liyana Lunia, ARCX13 & C-Tea nak follow blog saya ye.. (diorang nak ke follow saya.. ekkk??)











1 ulasan:

Kancil 8349 berkata...

tahniah..teruskan usaha lagi..moga blogger lain akan mengikut jejak nanti