Ad

Isnin, 25 Julai 2011

BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU ?


Assalamualaikum & salam sejahtera buat semua rakan2.. hari ni Bro Ben buat segmen lagi.. siapa2 yang nak join boleh lah klik kat SINI .


Saya masih mentah lagi dalam dunia per"blog"an ni.. so harap maaf lah jika terdapat banyak kekurangan dalam coretan saya.. baru nak mengasah bakat lah katakan.. hehe.. ada ke bakat ekkk??.. bajat mengarut jer kot..


Apa pun terima kasih lah kepada rakan2 yang sudi mengkritik blog saya ni ya.. Insyaallah.. mana yang baik akan dijadikan tauladan.. 


Nota : Kalau ada sumur di ladang, bolehlah saya menumpang mandi, kalau ada masa yg panjang, bolehlah kritik seikhlas hati..



14 ulasan:

DaYaH JeLitA berkata...

Hai datang sini..rasa nya header kena tukar bagi menarik lagi^^ datang la kritik sata balik yer :) : SEGMEN | BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU ?

the fik's berkata...

blog ni okay..just simple sgt..serabut la sket..

baru la berat..! hahaha..;p

yg penting fik suke blog ni dan akan selalu singggah..

fik dah follow..nnti follow fik selalu okay! :)

http://garage-fik.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

MiSs ChUbBy ChEeK berkata...

tak ada benda la nak kritik..ok jer kat mata nie...nice blog...

http://misschubbycheek.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

miszatie berkata...

header pntg utk tarikan..n better buat pop up comment la dear.:)

miss epa berkata...

mybe kena ada header kot.bru gempak ckit.

bley kritik sy juga :

http://missepafazwin.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

WiE berkata...

salam semua..

DaYaH JeLitA, miszatie & miss epa : tengah mencari2 idea utk wat header.. takde ker yg nak buatkan utk saya.. :P

.: Mr Aril :. berkata...

header nampak simple..
n pastu tuka setting komen kepada popup..klu kuar new tab ni org x suka sgt..hee;)

http://softwarefordummies.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

WiE berkata...

the fik's, MiSs ChUbBy ChEeK, DaYaH JeLitA, miszatie & miss epa : terima kasih utk komen korang semua..

Insyaallah saya akan terjah dan kritik blog korang pulak..

Lulu Caldina berkata...

Betul tak berani nak kritik..ngee.. ;)

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Mrs. Farhan berkata...

Cer cite ngan cer baca tu panjang bebenor. Apa kata buat scrollbar untuk deme. Kemas la sikit nanti. =D


Kritikan dari seorang pengguna berukben edisi siput sedut. Harap maaf andai terkasar bahasa. =D

http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

WiE berkata...

Mrs Farhan : Insyaallah.. akan diusahakan utk buat scrollbar..

zarahanggun berkata...

Cool blog!!

ZAC juga ada give away contest , kira jumlah duit syiling mudah sgt, menjemput tuan tanah dan semua orang utk join, siapa yg teka betul dpt keychain pilihan patern dan letak nama sendiri, apa lagi klik la link ni utk join.
minta izin tuan rumah dan sy add as follower tuan rumah sebab bg tumpang lalu dan kalau sudi follow la balik. TQ

Sya Cda berkata...

hai wie sy dtg bls kritikan kamu :)

btw ,xde pe utk kritik pun, nice blog, tp sy rse kamu perlu ade header, spya lebih ceria :)

http://ciksya-cda.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

cik najihah berkata...

tenkiu..
same goes to u :)
very da simple & nice blog