Ad

Sabtu, 16 Julai 2011

Double Cheeseburger FREE!!!!!!!

Haaa.. dengar jer free.. terbeliak biji mata.. 


Ok.. hari ni aku nak bagitau.. McDonalds ada buat offer lagi.. 
Beli 1 Double Cheeseburger Percuma 1 Double Cheeseburger..
Menarik kan??.. so sape-sape yang rasa nak makan tu boleh lah
print kupon kat bawah ni.. pastu gi McD dan redeem jer..


ni contoh kupon nya..

Korang boleh lah download kupon tu kat SINI . Lepas tu print jer.. 
color ke B&W pun boleh.. Tak kesah.. janji ada print je.. Print size 
A4 tau.. jangan pulak kedekut sangat print kecik-kecik.. Kalau print 
kecik sangat dia tak terima.. aku tak tanggung ya.. lu pikirlah sendiri.. 

Lagi satu.. kupon ni hanya boleh guna dari 18/7-20/7 saja ye.. 
Sorang cuma boleh tebus 1 kupon jer.. jangan pulak korang bawak 
sampai 5..6.. kupon sorang.. kompom ada yang dapat makan kertas jer
nanti sebab tak dapat redeem..

Aku memang suka lepak kat McD ni.. lagi2 time breakfast.. leh online 
lama-lama pastu leh top-up kopi banyak kali.. hehe..


so apa lagi.. Jom lah McD!!!!!



Tiada ulasan: