Ad

Jumaat, 8 Julai 2011

Umur Badan??

Hari ni ada sesi mengukur komposisi badan kat opis.. ada lah orang datang
buat promosi alat ni..


Apa lagi masing-masing pun ambik kesempatan lah untuk try benda alah ni..


Benda nih gunanya untuk ukur komposisi badan kita termasuk lemak dsb..


Yang best nya.. bila part aku test.. "body age" aku 11 tahun lebih muda dari 
umur aku sekarang.. kembang idung siottt.. 



ni lah benda alah nya..

Ada jugak kengkawan yang umur lebih muda tapi "body age" diorang jauh lebih tua dari umur..
Agak2nya diorang ni ada bela-belaan kot.. hehe..


Tiada ulasan: