Ad

Sabtu, 23 Julai 2011

Segmen | Lulu Caldina terjah blog saya...


Tengah2 blogwalking tadi terjumpa pulak segmen Lulu Caldina terjah blog saya.. terus ter"join" skali.. bukan apa.. saya ni budak2 baru belajar nak berblog.. jadi dengan mengikuti segmen2 seperti ni lah dapat saya menambah kengkawan blogger.. 


Apa lagi kengkawan marilah terjah blog saya.. Insyaallah banyak isu2 serta info2 menarik untuk dikongsi bersama..


Kalau rasa nak join segmen Lulu Caldina nie boleh lah klik kat SINI.



9 ulasan:

Kancil 8349 berkata...

salam perkenalan, kancil datang untuk menerjah blog kamu...kalau sudi terjahlah blog kancil

c genk bah ne berkata...

Genk menerjah sini
Meramaikan follower anda lagi hehehe
Salam perkenalan dari genk

http://genkcorner.blogspot.com/2011/07/senarai-peserta-segmen-lulu-caldina.html

Famili Ceria berkata...

terjah sini dar segmen Lulu Caldina..

Mai la lawat blog saya:
http://depalma-sp.blogspot.com/2011/07/segmen-lulu-caldina-terjah-blog-saya.html

Gen2Merah berkata...

salai wie... sama2 lah kita belajar di alam blogging ni ya.. semoga segala penulisan akan memanfaatkan semua pembaca kita d luar sana..

salam singgah dari blog cik Lulu... kunjung balas kalau sudi ye.. alam ukhuwah salam persahabatn..

"Aku"....Nurul Azren berkata...

Hepy sunday and blogging.. cik reen datang melawat dr segmen blog lulu..
sudi2 melawat dan follow cik reen... love yaa...

hira berkata...

singgah sini dari segmen lulu. hehe. salam perkenalan :)

asiah_Li berkata...

i follow u.....mari berblogging

LUNA LANUN berkata...

baru hari ni berkesempatan untuk blog joging dan follow para peserta Segmen | Lulu Caldina terjah blog saya....

LATEST ENTRIES
1. Viva Voce - Finally I've Got My Master Degree in Chemical Engineering

anitadiana berkata...

jenguk & follow dr segmen lulu caldina