Ad

Jumaat, 29 Julai 2011

Facebook Larang Papar Gambar Bogel

Keh..Keh..Keh.. tergelak saya baca berita ni dekat mStar Online tadi.. kisahnya pengendali laman web sosial Facebook telah melarang penyiaran gambar kulit album kumpulan Nirvana.. bukan Nirwana yer..


Kulit album kumpulan rock tersebut yang memaparkan gambar seorang bayi lelaki yang fully naked berenang untuk mengejar wang dikatakan telah melanggar nilai-nilai murni masyarakat.


ni lah gambar kulit album Nirvana tu.. setakat gambar bayi jer.. tak tut pun..


Ok lah kalau dia kata macam tu.. tapi apa pulak kes nya gambar-gambar separuh bogel yang banyak berlambak-lambak dekat profile picture dan post-post dalam facebook tu.. tu tak melanggar nilai-nilai murni jugak ke???


Untuk cerita sepenuhnya korang boleh lah tengok di SINI..











Tiada ulasan: