Ad

Ahad, 24 Julai 2011

Kegilaan Burung Yang Marah a.k.a Angry Bird


Sekarang ni memang tengah musim orang2 gila main game Angry Bird ni.. puteri2 saya pun sama.. yg kecik tu siap dah sampai habis semua level dia settlekan.. hehe.. saya pun ikut main jugak.. cuma takde lah sampai habis lagi.. masa tak mengizinkan daaa.. kalau main kat opis nanti semua kerja tak jadi pulak..


Siapa2 yang belum pernah try game ni.. korang boleh tengok preview dia kat bawah ni..




Memang seronok main game ni.. menguji minda gitu.. kalau tengah jem kepala otak tu boleh ulang berkali2 satu2 stage tu..


Kalau korang guna browser Google Chrome.. korang boleh main online.. takyah install.. pergi je SINI pastu boleh terus main..


Kalau korang tak nak main online, korang boleh jugak donlot yang PC version punya kat SINI . Yang ni version terbaru Angry Bird Rio namanya. Best wooo!!!.. Untuk version ni ada 6 episod dengan 30 level untuk setiap episod.. jadi cubalah try test..






Yeahhhh.. jom layan Angry Bird.. 



5 ulasan:

Gen2Merah berkata...

dah lama teringin nak main game angry bird ni.. tapi salu ja tak kesampaian.. busy dan lupa.. ehehe.. lepas ni nak install la game femes ni..

WiE berkata...

Gen2Merah : dah main angry bird nanti jangan angry2 kat student pulak ya..

IMANSHAH berkata...

hurm tak penah cuba

WiE berkata...

IMANSHAH : boleh lah try cuba.. kalau minat game yg jenis simple2.. ni lah gamenya.. boleh buat release tension..

Kancil 8349 berkata...

bestnya kalau dapat main game nie...tapi itulah busy dengan kerja kalau ada masa pun mesti terlupa...apapn nak cuba main juga...anyway thanks follow saya dan saya follow kembali...